виж галерията Дългогодишният ловец от Първа ловна дружинка-Панагюрище Стоян Палийски- Момо, отстреля

...
виж галерията
Дългогодишният ловец от Първа ловна дружинка-Панагюрище Стоян Палийски- Момо, отстреля
Коментари Харесай

Панагюрец отстреля 55-килограмов вълк, мрежата завря от коментари!

виж галерията Дългогодишният ловджия от Първа ловна дружинка-Панагюрище Стоян Палийски- Момо, отстреля 55-килограмов вълк с  карабина “Тика ", тиня.308 win. Случката застигнала Палийски в ловище “Муси ", по време на постоянен лов на дива свиня, на 26.12.18 година По информация, преди няколко дни, в местността " Манзул “, са видяни 4 вълка, като два от тях са били с по-светла четина. Няколко животновъди са ходили да видят отстреляния див звяр и са дали обещание да почерпят дружинката за признателност, тъй като вълците нанасяли съществени вреди на стопанствата им, написа " Пианюз ".

Това обаче породи много остра полемика в обществената мрежа Facebook. " Когато си в нечия територия, се съобразяваш с нея. Животните, за жалост, не употребяват оръжия и не могат да се защитят. И още нещо - животните убиват единствено за храна, а не за спорт и наслаждение ", гласи един от мненията.

А различен дава отговор: " Като толкоз сте срещу отстрелването на хищници, като толкоз обичате животните, що не отидете да пазите стопанствата на животновъдите в местността? Много бранители се навъдихте. Скочихте против " убийството " на вълк, а мълчите за косвеното " ликвидиране " на хора от " Асарел "! (Неслучайно Панагюрище е наименуван от онколозите " Бавно умиращият град " ) Нали там си изкарвате паричките, с цел да си купите яденето, създадено от някой различен! "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР